2014-02-11

Austria

Miluju zimu, miluju sníh, ale jen na horách. Mám jarní prázdniny, a tak jsem na 4 dni v Rakousku mezi Zell am See a Kaprunem. Jezdíme sem s rodinou pořád a bydlíme u známých. Letos nám počasí moc nepřálo, i když dneska svítilo sluníčko. Včera jsme byli dopoledne lyžovat a odpoledne jsme strávily v místním wellness centru. Koupaly jsme se venku ve slané vodě a užívali si výhled na hory. Dnes jsme celý den lyžovali na ledovci, kde je každoročně postavené iglů s barem. Zítra už se sice vracím domů, ale cestou se stavíme v Mnichově, tak se pokusím vyfotit nějaké fotky ještě tam :). Mějte se krásně a s láskou Kikís :*



 /shoes-ALDO/













31 komentářů:

  1. Wow, neskutečně moc závidím, tam to aspoň vypadá jako v zimě narozdíl od Čech. :/ Krásný fotky, úplně jsem se nad nimi zasnila.

    OdpovědětVymazat
  2. jééé tam sem byla minulej rok!dokonce v tom welnessu :))

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, smím se zeptat trochu od témata? :) co ask.fm? ten už mít nebudete? :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebudeme :) trochu nám došlo, že ask u nás nesplňuje ten účel, kvůli kterému byl založený. Ask jsme vedly jen z důvodu rychlé komunikace se čtenáři, co se týče blogu. Jenže otázek co se týkalo blogu bylo úplné minimum a většinou to byly jen urážky, které se zaprvé netýkaly blogu a ani to nebyly otázky, takže je zbytečné abychom měly ask, když ty otázky ohledně blogu tam skoro ani nikdo nepíše :) Kdybychom chtěly ask jako ask, tak si založíme vlastní, ale to by jsme asi nikdy neudělaly. takže se nezlobte, ale ask nebude :) Veškeré otázky ohledně blogu jsme schopné zodpovědět na emailu, nebo ve zprávách na facebooku :)

      Vymazat
    2. Ahoj, holky, a můžeme se na případné otázky ptát přímo do vašich postů? :) samozřejmě co se týká blogu, jinak, už plánujete přidat ten photoshoot? :)

      Vymazat
    3. Samozřejmě se můžete ptát kdekoliv :) Jak u postů, tak i na emailu nebo facebookové stránce :) Photoshoot už plánujeme přidat co nejdříve, ale Kikís ještě neměla moc času se fotkám věnovat ohledně úpravy :)

      Vymazat
    4. holky tak kdy už něco přidáte? :)

      Vymazat
    5. Ahoj,snim se zeptat, co je pravdy na tom, ze chcete prestat s blogem?

      Vymazat
    6. Opravdu s blogem přestat nechceme :) kdyžtak napíšeme všechno na facebookovou stránku :)

      Vymazat
    7. A o čem bude ta stránka holky? :)

      Vymazat
    8. normálně blog :DD jako do teď ale chceme se do toho pustit víc prostě..

      Vymazat
    9. jo takhle :DD

      Vymazat
  4. Ty jo, ale je to škoda :) samozřejmě je to pochopitelně, těch nesmyslných urážek a pomluv bylo vážně hrozně, ale bylo to dobré třeba vědět kdy chystáte nějaký další post :) ale myslím si že je to na druhou stranu pro vás asi lepší no :))

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, kdybude nový post? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám ráda hory a sníh, letos jsem si ho však moc neužila :-(

    OdpovědětVymazat
  7. My už chceme nový post! :(

    OdpovědětVymazat
  8. Holky nic proti, ale udělaly jste pěknou kravinu s tím, že jste zrušily ask. Takhle se všem svým čtenářkách hrozně vzdálíte, nebudou se moc skoro na nic zeptat, prostě veškerá vaše komunikace skončí. Navíc pochybuji, že někdo bude pořád kontrolovat blog s tím, jestli jste se konečně odhodlaly něco přidat. Je to škoda, posty máte super, ale zrušením asku a neaktivitou, než založíte tu svoji stránku, tak si čtenářky od sebe pěkně odháníte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit.. váš blog naprosto zbožňuju, ale nějak tomu s tou novou stránkou nerozumím :( chápu že ask je na nic, ale alespoň jsme se něco dozvěděli :)

      Vymazat
    2. Je důležité brát na vědomí, že blog je veřejná stránka, na kterou může úplně každý cizí člověk. Nechceme o sobě prozrazovat všechno co se týče našeho soukromí, protože potom to dopadá tak, že toho lidé akorát využívají a chytají se všeho co napíšeme. Skoro žádná blogerka nedává svým čtenářům možnost poznat její soukromí a ani my to takhle nechceme. Myslíme, že jsme byly vůči čtenářům až moc otevřené a to se nám opravdu nevyplatilo. Kdyby ask opravdu sloužil jen k otázkám ohledně blogu, neměly by jsme problém s tím ho stále mít, ale jelikož se tam otázek ohledně blogu mihlo vždycky jen pár a většina stejně byly jen otázky co se týče nás nebo našeho soukromí a tohle mi opravdu nechceme. Chceme aby nás čtenáři sledovali kvůli tomu, že je dokážeme inspirovat nebo že je naše články baví a ne aby nás sledovali jen proto aby se o nás dozvěděli co nejvíce drbů od lidi z našeho okolí, kteří nám anonymně píšou na ask kraviny. A co se týče nové stránky. Chystáme něco mnohem lepšího a přijde nám k ničemu postovat teď sem, když na to ani nebyl čas. Chceme začít úplně na novo, proto také zakládáme novou stránku. Takže jsme prostě chtěly aby chvilku čtenáři nic nevěděli. Jestli pár čtenářů ztratíme, tak s tím prostě už nic neuděláme, ale my se prostě nebudeme chovat pořád jen tak jak to chtějí čtenáři. :)

      Vymazat
  9. krásne fotografie! závidím ti, v dobrom,haha :)
    orsolyaambrusova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Holky kdy se bude něco dít? Pořád jen slibujete, že na tom pracujete a tak dále a ak nedáte ani vědět prostě nic ..

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle vas pristup me teda desne stve. Kdyby jste aspon napsali a dali vedet, co se deje a jak to vypada. Ne, vy nejste schopne ani toho. To je to tak tezky napsat prispevek o tom co se deje kolem blogu a stranky a byt trochu konkretnejsi?

    OdpovědětVymazat
  12. Holky nechtěly by jste sen přidat "post" o tom jak to bude? :( taky jsem z toho zmatená, kdyby jste přidaly sem nějaký info. Už je to dost dlouhá doba :(

    OdpovědětVymazat
  13. Vozraly v nolimitu mozna tak......

    OdpovědětVymazat
  14. nebo chillujou v plaze xD

    OdpovědětVymazat
  15. love Austria very much! amazing pics!

    OdpovědětVymazat