2013-12-30

White dresses

 Dnes jsem konečně zase měla možnost vyfotit outfit, tak jsem toho využila a rozhodla jsem se vám ukázat hned tři nové kousky v mém šatníku. Jsou to tyhle oversize bílé šaty, kabelka a boty. Tyhle boty jste mohli vidět snad milionkrát na mém instagramu, protože je opravdu miluji. Můj největší sen je koupit si originály od Balenciagy, ale tolik peněz bohužel zatím fakt nemám. Haha. Proto jsem si koupila alespoň tyhle, které se jim stylem trochu podobají. Zbytek už znáte. Bílá barva je celkově něco, co moc často nenosím, tak jsem ráda, že jsem si koupila také něco, co pro mě není tolik typické.
TĚŠÍTE SE NA SILVESTRA??? PLÁNUJETE NĚJAKOU PÁRTY?
MĚJTE SE KRÁSNĚ A S LÁSKOU MÍŠA:*
 








/DRESSES-RESERVED/BOOTS,BAG-PIMKIE/COAT-PIMKIE/

10 komentářů:

  1. Tohle je podle me uplne super :)

    OdpovědětVymazat
  2. podle mě vypadáš jak nějaká "mamča" vždyt tohle nosí tak 35 letý ženský ;) nic proti..ale já bych si to nevzala..jen mi jako tobě

    OdpovědětVymazat
  3. a jaký jsou originály od balenciagy? jenom sem kdyžtak někdo dejte odkaz, moc mě to zajímá, ale nevím, jak bych to našla, děkuju! jinak outfit skvělej, minimalismus vede! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://blog.netrobe.com/wp-content/uploads/2013/10/tumblr-com.jpg

      Vymazat
  4. Veľmi pekný outfit...tá kabelka je skvelá! :)
    Pristane ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tak to je boží! A ty vlasy! Hned bych je brala, kdybych nebyla tmavý typ :( Jsou nádherný! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se nejvíc líbí kabátek :-)) Ty šaty nejsou moje gusto :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Á, ty šaty jsou boží, taky bych podobný chtěla :) vlastně bych přesně takhle mohla popsat všechny věci, co máš na sobě :D samozřejmě ti to sluš :) já budu sedět doma a přežírat se, ale jídlo je důležitý, že jo. Užij si Silvestra a pěkný Nový rok :)

    OdpovědětVymazat