2013-12-26

Christmas Random


Konečně je tady, stejně jako každý rok, takzvaný Christmas Random. My tyhle věci fotíme strašně rády, protože je na fotkách vždycky vidět ta atmosféra, která ten večer vládla. Mnozí z vás jistě ví, že slavíme Vánoce vždycky spolu hned den po Štědrém dnu. Letos tomu nebylo jinak a my jsme si večer opět skvěle užily. Hrozně rády dodržujeme všechny ty tradice ale spíše tak nějak americky. České Vánoce nám  prostě přijdou bez atmosféry. Věříme, že je to námi, že ne každá  rodina to má stejně, ale my po návštěvě New Yorku o Vánocích jsme prostě změnily názor. Snad se budou fotky líbit.
A co vy? jak jste si užili Vánoce a jaké pěkné dárky  jste dostali? :)
Mějte se krásně a s láskou M&K :**



13 komentářů:

  1. Jů, krásný fotky :) Taky chci do NY! :) já jsem si Vánoce rozhodně užila :) a je pravda, že Vánoce v Americe mají svoje kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. A co z americke ,,atmosfery dodrzujete? :-D mate rizek a bramborovy salat, rozdavate si darky vecer, nedelate puding a susenky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky by mě to zajímalo, co je v tom amerického :D ..

      Vymazat
    2. To jo no :-D to, ze si na stromecek zavesite cukrove hulcicky a na zed povesite ty hrozne santovy ponozky z toho moc tu vasi americkou atmosku nenavodite :-D a mimochodem asi jste toho v NY moc nezazily, protoze jinac byste vedely, ze vetsina americanu nam ceske Vanoce zavidi. A jestli se vam libi ten lacinej Santa, kteryho potkate v americe na kazdem rohu a jde mu jen o penize a ne o zadnou vasi americkou atmosferu, tak jste ostuda Ceske republiky!

      Vymazat
    3. A jak můžete vědět, že nedodržovali jiné americké tradice? Myslím, že řízek a bramborový salát je klasika, proto ji holky dodržely, ale jak můžete vědět, že prostě si ten večer něudělali jinak? Vždyť z fotek nemůžete absolutně nic poznat, třeba sušenky i puding měli... bože občas mě ti trapní hateři fascinují...jinak holky skvělý random :)

      Vymazat
    4. Nemuzu poznat z fotek? Sami tvrdi, ze je z fotek moznat atmosfera ;-) a maji zde nekolik fotek pouze vyzdoby, myslim, ze kdyby meli navareny puding ci ty susenky, pochlubily by se ;-)

      Vymazat
    5. :D ježiš, když se vám to nelíbí, proč to prostě nepřejdete, musíte si za každou cenu rejpnout. Mě se taky líbí víc americký Vánoce a atmosféra se dá navodit i jinak než pudingem, to mi věř :)

      Vymazat
  3. Puding je tradice a ne atmosfera brouku ;-) je to cele jen o tom, ze americke Vanoce jsou lacine a kycovite! :-D kdyz nemate radi Ceskou republiku, tak se odstehujte do toho vaseho NY a nam to nekazte! Uz na tenhle blog radsi nevkrocim, jen jsem se ptala co je na tom jejich slaveni americkeho a ty vy tady ze me udelate hatera.. boze!

    OdpovědětVymazat
  4. Děláte si srandu? Nikdo z nás tam u toho nebyl, tak jak můžete vědět, že nic amerického tam neměly? ;) Nemůžete holky soudit jen podle fotek, bože. Ony samy snad dobře ví, jak si oslavily SVOJE Vánoce ! Běžte žít svůj život a nekritizujte pořád jen ty, co si ho narozdíl od vás užívají.

    OdpovědětVymazat
  5. btw. : fotky jsou krásné a je hezké, že dodržujete tuhle svojí "tradici", že máte 25týho štědrý večer spolu :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky paráda :) Jen myslím že naše české Vánoce jsou mnohem krásnější, mají větší kouzlo a mnohem lepší tradice (jak ty starší, tak i ty novější) než ty americké. Ale když se vám líbí víc...:)

    OdpovědětVymazat