2013-11-10

Fashion show


Jak jistě víte, včera jsme měly možnost zúčastnit se fashion show, kde hlavním programem večera byla módní přehlídka oděvního studia Zuzany Černé a kadeřnická show Salon Portrait by Michal Zapoměl. Celou akci jsme, díky Pantheonu, měly možnost vidět z VIP prostoru. Tímto ještě jednou děkujeme. Článek je poměrně delší, než jste zvyklí, tak snad ho přečtete až do konce. 

Celá akce se konala v plzeňském clubu Pantheon, o kterém jste mohli slyšet už i v televizi. Může se pyšnit atraktivním designem, který nás velmi oslovil a určitě stojí za nejen jednu návštěvu.
A teď konečně k přehlídce...


Jak už jsme zmínily, byla to přehlídka oděvního studia Zuzany Černé, jejíž modely jste mohli vidět například na Miss Plzeň 2012 a 2013. Zabývá se především originální tvorbou exkluzivních společenských & svatebních šatů, business dámskou módou a nyní i pánskými obleky na míru. Další informace najdete na oficiálních webových stránkách TADY .


Přehlídka nás velmi mile překvapila a už teď uvažujeme nad výběrem z některých šatů. Celá kolekce byla laděna do černé barvy a zdobily ji kameny Swarovski a Preciosa. Šaty jsou spojením jednoduchosti a elegance, doplněny výrazným detailem. 


O účesy se postaral Salon Portrait by Michal Zapoměl, který se svým týmem předvedl kadeřnickou show. 
Odkaz na stránky máte TADY 


Novinky o dalších akcích v Pantheonu můžete sledovat TADY 
Doufáme, že tato akce nebyla naše poslední a že takové články budeme mít možnost přidávat častěji.
Mějte se krásně a s láskou M&K :**


11 komentářů:

  1. Páni! Do Pantheonu mě to nikdy moc netáhlo, ale po tom co jsme si přečetla váš článek tam určitě zavítám na nějakou podobnou akci :) Skvělý článek !

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný! Ty poslední jsou fakt pecka!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chválím Vás, konečně post na úrovni (myslím tím z akcí), opravdu se vám to povedlo a je to velice informativní! Palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to tam fakt krásný :) Přehlídka musela být skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou božíí !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tršku je škoda, že jste nevyfotily pár fotek i společných, nebo prostě k tomu pár vašich, ale jinak tenhle článek nemá chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na akci jsem byla taky, bohuzel ne na takovém místě jako vy, ale musím říct, že to byla konečně povedená přehlídka až na to nekonečné čekání, krásný souhrn :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty na poslední fotce jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat
  10. To muselo být skvělý^^


    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat