2013-11-02

BAD HAIR DAY


Jedním z hlavních trendů letošního podzimu jsou kohoutí stopy, ale těmto vzorům prostě asi nikdy na chuť úplně nepřijdu. Proto jsem je nahradila těmito vzorovanými kalhoty, které si mohu užívat ještě posledních pár dní, kdy není taková zima. Jednoduše jsem se chtěla držet černobílé barvy, tak jsem k nim oblékla obyčejné černé tričko a křivák. Tak nějak se mi líbí jak kalhoty působí úplně jinak s vysokými biker boots. Tohle psaníčko od Armaniho jsem si půjčila od mamky. Přišla jsem totiž na to, že nějaké pěkné kožené černé psaníčko u mě v šatníku chybí. Snad poprvé na mě můžete vidět v postu culík. Poslední dobou ho nosím docela často, jelikož mi přijde, že mám den co den totální Bad Hair Day. Ale bohužel nehodlám držet partu a nosit tyhle čepky s nápisem  ''BAD HAIR DAY''jako asi každý.  Tak to řeším tímto způsobem. Celý look jsem doplnila černým líčením. Mějte se krásně a s láskou Míša :**


 /TROUSERS-NEW YORKER/T-SHIRT,JACKET-H&M/SCARF-F&F/SHOES-TALLY WEIJL/BAG- GIORGIO ARMANI/

20 komentářů:

  1. Hlavně mi přidje zvláštní napsat "Ale bohužel nehodlám držet partu a nosit tyhle čepky s nápisem ''BAD HAIR DAY''jako asi každý.". Ano, najdou se skupinky puberťaček, co si myslí, že je to supercool a pořídí si jí, jen mi přijde smutné, že si myslíš, že jste jediné dobře oblékané holky v Plzni..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle si určitě nemyslím :) V Plzni je hodně dobře oblékajících se lidí. Možná jsi spíš nepochopil/a, že to bylo myšlené obrazně. Vím, že to nenosí úplně každý, ale měla jsem tím jen na mysli to, že když mám špatné vlasy, tak si prostě udělám culík a nenosím tyhle čepice, které teď opravdu vídám snad každý den. Opravdu mě nenapadlo, že mě tady někdo bude až takhle chytat za slovo :D

      Vymazat
    2. kedy to povedala? -A

      Vymazat
    3. Já to taky takhle nemyslela doslova, nechci vás tu hejtovat, když čtu váš blog. Jen že jsem tu čepici viděla na nějaký holce snad jen jednou :D

      Vymazat
  2. hm... veĎ máš super vlasy, vpohode si si ich mohla dať rozpustené :) Psaníčko sa mi moc páči, určite by sa zišlo aj mne do skrine :D A čiapku BAD HAIR DAY určite nemá každá .... neviem ako v tvojom meste, ale ja som ju v tom mojom ešte na nikom nevidela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí, jak jsi prostě jeidnečná :) je pravda, že v poslední době mají tyhle trapný čepice fakt každej ka každým rohu až se mi to také zhnusilo. Jsi krásná Mikiš :)

    OdpovědětVymazat
  4. sluší moc :) no co aspoň nejseš jak všichni s těma čepicema. taky už mi to trošku přijde, že to má každej :D ta šála je super a s těma botkama to vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi nádherná! :) A vlasy máš taky vpohodě, když mám já "bad hair day", tak to vypadá asi 100x hůř :D

    OdpovědětVymazat
  6. skús nekombinovať zlaté doplnky so striebornými detailami (gombíky, cvočky, zipsy...).
    inak vyzeráš super, nie je ti čo vytknúť!
    ps. : milujem tie gate!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) ale mě se právě kombinace zlatých a stříbrných detailů líbí :))

      Vymazat
  7. Abych řekla pravdu docela dost Míšu chápu. Už mám po krk toho, jak každej den vidím kulich co kulich s jiným nápisem. To samý se zelenou bundou (parka). Nejhorší je že tyhle věci už má skoro každý. Je to hezké, líbivé ale mě to připomíná kýč a myšlení některých jedinců v Plzni mi přijde něco jakože "teď se to nosí, musím to mít, abych si zvedla ego a byla stylová."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne " dost dobrej nazor

      Vymazat
    2. Já za to samozřejmě nikoho neodsuzuji a nemyslím si, že já jsem jediná ''stylová'' jen jsem napsala svůj názor a mám ho stejný jako ty :)

      Vymazat
    3. Já si svoji první parku kupovala asi před 2 lety, kdy to ještě moc lidí neznalo, ated je to všude, jak mor. ..

      Vymazat
    4. Martí
      je to hit tutoho podzimu a zimi tak se uklidni :DDD

      Vymazat
  8. Míšo, strašně moc ti to sluší, jako vždy! :) Ty kalhoty jsou krásný♥
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat