2013-07-28

Vibe to this


Jelikož tu už dlouho nebyl outfit, tak jsme se rozhodly dneska jeden přidat.Je ze včerejšího odpoledne, kdy bylo tak neskutečné horko,že se nedalo být ani venku.Už se strašně těšíme na podzim, protože nás nudí to, že se v tomto počasí nedá skoro vůbec nic obléct. Co vy nosíte v tomto počasí??
Hodně z vás si mohlo všimnout, že se Míše poslední dobou hodně líbí takovéto sandálky na podpatku, proto když viděla tyhle v H&M ve slevě za 400, tak je tam nemohla nechat. Jsou strašně pohodlné a ještě ke všemu vypadají na noze daleko lépe než samostatně v regálu.Od teď už proto všechny boty nejprve raději zkusíme, než je odsoudíme. Určitě je tu uvidíte ještě vícekrát. Včera je Míša zkombinovala s volnějším tílkem a koženými biker shorts.
Kikís měla tyhle vínové šaty v šatně už asi přes rok.  Do takového počasí je to asi jako jeden z nejpohodlnějších outfitů, jelikož jsou volné, mají příjemný materiál a ještě ke všemu vypadají dobře. 
Mějte se krásně a s láskou M&K :**














10 komentářů:

  1. krásné ! hrozně se mi líbí ty šaty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní,hlavně Míša..perfektníí! Jinak to s tím počasím mi přijde, že lidé mají ve zvyku říkat pořád. "Už se těšíme na léto" v létě: "Už se těšíme na podzim"..:D

    OdpovědětVymazat
  3. ste nádherné, baby!
    ale to ste vždy!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, vy mě neustále inspirujete! Jste nádherné, obě dvě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Kikís, musíš častěji nosit šaty, hrozně ti sluší!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty sandálky na podpatku jsou TOP! :-) Jinak oběma to jako vždy nesmírně sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kikís, máš suprový boty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já na léto nezměním názor nikdy , je nejlepší ikdyž se trošku zapotíte ... :))

    OdpovědětVymazat