2013-05-31

favourite hair products


Hodně často jsou nám pokládány otázky, jaké přípravky používáme na svoje vlasy, proto jsme se vám dnes  rozhodly ukázat pár našich nejoblíbenějších produktů. Jedná se vlastně převážně jen o olejíčky a hedvábí, které my střídavě používáme. Mycí péče, jako třeba šampony, regenerace apod. vám ukážeme zase někdy příště. Článek na ochranné přípravky před žehlením nebo jiným tepelným tvarováním vám také v budoucnu určitě ukážeme. Nikdy nepoužíváme na vlasy jen jeden přípravek pořád dokola, jelikož se nám zdá, že si na něj potom vlasy zvyknou a výsledek zaniká. Proto máme obě olejíčky celkem tři, které používáme střídavě. Trvalo nám delší dobu, než jsme vybraly ty nejlepší přípravky, které nám vyhovují a tohle jsou ty TOP, které nesmí chybět. Stále probíhá giveaway o kulmu :) TADY

Jako první je olejíček na vlasy Wella Luxe oil. To je asi náš nejoblíbenější. Skvěle voní, má skvělou konzistenci, nemastí vlasy a rychle se vpije. Vlasy jsou po něm krásně lesklé a uhlazené. Jediné mínus, které tenhle produkt má je asi jeho cena a to 550,-, ale stojí za to. Můžete ho sehnat v kadeřnictvích, kde pracují se značkou Wella. Nanášíme ho jak na vlhké, tak i na suché vlasy.



Jako další je olejíček pro lesk vlasů od značky Amway z kolekce Satinique. Tento olejíček je spíše na suché vlasy bez lesku a na zvýraznění barvy. Příjemně voní, cena je přiměřená..350,-, ale bohužel je problematičtější ho sehnat. Lze ho objednat jen od lidí, kteří spolupracují se značkou Amway. Zkrátka lidé něco jako jsou ''Avon lady''. Další mínus je to, že je mastnější, ale pokud se aplikuje přiměřené množství, není žádný problém. Nanášíme ho na suché vlasy. Na ostatní produkty od Satinique se můžete podívat TADY :)



Jako poslední je tekuté hedvábí od Biosilk. Zakoupíte ho v každé prodejně Douglas za 59 ,-
Pokud chcete hebké vyživené vlasy, tak ho můžeme zcela doporučit. Mínus je bohužel to, že ho prodávají v maličkatých lahvičkách, ale je to asi nejdostupnější péče o vlasy. Navíc ho stačí opravdu málo a vlasy jsou krásně hebké. 




9 komentářů:

  1. Děkujuuu, teď jste mi pomohli v rozhodování :)

    OdpovědětVymazat
  2. U prvních dvou mě odradila ta cena. Tak pokud někde natrefím na ten poslední produkt, určitě po něm sáhnu.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s Dullsineou, mě taky odradily ty ceny ale jestli někde seženu něco podobného a levnějšího, určitě vyzkouším :) Já jinak nepoužívám žádné přípravky na vlasy (kromě šampónu ;D.

    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Cena je sice odrazující, ale za kvalitu se musí platit, super recenze :). Máte obrovskou výhodu, že Míša vlasům rozumí!

    OdpovědětVymazat
  5. Já vyzkouším ten Bisoilk ..ty moje chuděry blonďatý už to potřebují :))
    M.

    OdpovědětVymazat
  6. Biosilk používám a nechci už nio jiného! :-D
    T.

    OdpovědětVymazat
  7. Cena sice muze odradit avsak u toho posleniho je sice cena mensi ale je i male mnozstvi..

    OdpovědětVymazat
  8. Ten biosilk musí být super!! Ale já mám tolik věcí na vlasy, že by se mi to už nikam nevešlo!:)

    OdpovědětVymazat