2013-05-22

E-shops inspiration


Dnes jsme si říkaly, že by bylo fajn po dlouhé době přidat nějakou inspiraci,proto jsme se rozhodly, že vám přidáme nějaké odkazy na e-shopy, ze kterých rády objednáváme a rovnou i recenzi k tomu. Co se nás týče, my nakupujeme přes internet rády. Jediné mínus je to, že si věci nemůžete vyzkoušet a u většiny e-shopů se může platit i clo.

Jako první je TOBI. Odkaz najdete TADY. Z Tobi jsme si objednávaly zatím jen jednou a zamrzelo nás, že nás nákup vyšel na mnohem dráž, jelikož jsme platily dost vysoké clo. Ovšem co se týče oblečení, tak se nám TOBI , jak stylem, tak i kvalitou, velmi zamlouvá. A myslíme, že si zase něco pěkného objednáme. Věci nám přišly snad do dvou týdnů, což je super. Takže za to určitě plusové body.


Jako další je Nastygal. Odkaz najdete TADY. Nastygal je na tom docela podobně jako TOBI. Ovšem  na věci se čeká poměrně dlouho, clo je většinou také poměrně vysoké. Co se týče cen, patří mezi spíše ty dražší e-shopy, ale můžeme s klidem říct, že cena odpovídá kvalitě.


Jako další a náš velmi oblíbený je Chicwish. Odkaz je zde. Z Chicwish objednává spíše Kikís, ale na Míše jste mohli vidět černý svetr s křížem, který si kupovala od Sabči a je z Chicwish. Všechny e-shopy jsou, dá se říct, na tom stejně, ale na Chicwish je naprosto skvělý výběr šatů, takže pokud si chcete pořídit nějaké pěkné originální šaty, tak si na Chicwish určitě vyberete.


Jako další a hodně známý e-shop mezi blogerkami je SheInside. Odkaz je zde. Z SheInside jsme si objednávaly snad jen jednou, takže nemůžeme moc posuzovat kvalitu. Žádné problémy jsme ale neměly a přemýšlíme nad tím, že si ještě něco objednáme.


Ten kdo obdivoval naše legíny s cvočky nebo s průhlednými obdélníky, tak si tento obchod určitě zamiluje! VJ Style je super! Cenově super, ovšem kvalita opět odpovídá ceně, takže asi není možné čekat něco extra. My jsme s tímto e-shope spokojeny. Myslíme, že si tam vybere úplně každý. Nám sice ze dvou věcí přišla jen jedna, ale po odeslání emailu, nám druhou věc okamžitě a ochotně odeslali znova. 
Chceme jen podotknout, že VJ Style je dočasně mimo provoz, ale od 25. by měl fungovat opět normálně.


10 komentářů:

  1. Nastygal, VJ Style, SheInside znám :) Zbytek je pro mě novinka, děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. některé jsem znala, jiné ne :) super článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ze kterych rady objednavate? To je jako kdyz by jste byli nekde v cizine, tam si v jednom neznamym obchudku koupily nekolik vecicek, pak z te zeme odjely a uz se tam nikdy nevratily a presto sem ten kramek hodily... holky prominte, ale to, ze si jednou objednate znamena rady objednaVAME?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. panebože, tady je ten článek kvůli názoru na jednotlivé obchody, ze kterých si objednáváme.. Jde o to aby třeba jsme někomu pomohly v rozmýšlení zda si má něco objednat či ne. Není to tu od toho aby jsme se chlubily kolikrát jsme si z toho objednaly.

      Vymazat
    2. A navíc.. to, že jsme si z nějakých objednaly jen jednou neznamená, že si neobjednáme něco znova.. a ano potom už můžeme psát, že rády objednáváme ;) Někdy by jste neměl být tak rejpaví, už je docela k smíchu jak hledáte zbytečný chyby už i u takovýhle článků :DDDDD

      Vymazat
  4. idiotko debilní, tahni do píči s takovýma názorama, miluju tu Vaší politiku a hrozně chytrý názory víte o těch eshopech sami hovno a ostatní za to budete hecovat? Tahnete k červu zavistíví svině!! a to doslova..sem nelez když se ti to nelíbí a drž hubu ;) Fakt trapný, ohraný a dost nechutný jak hledáte chyby..to že letěli do NY a oblíbili si tam obchody ? A co v Praze jich mají milion a taky by jsi napsala že sis je dost oblíbila a kdyby jsi v praze nebydlela dostaneš se tam taky s těží !! Pane bože holky, DOSPĚJTE !! chováte se jak malý zavystivý mrchy, což možná asi i jste !! Mladý a totálně IQ na nule ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až na ty pravopisný chyby, tohle děvče/kluk má pravdu :) pěkně jsi jim to vytmavila

      Vymazat
  5. Za to ty se chovas fakt dospele! Rozumni lide na takovehle pripominky nereaguji.. reknou si, jezis dalsi zavistivy lidi.. ale prehlizi to.. Tim ze na to odpovidas.. a navic dost ostre, tudiz te to asi rozhnevalo, dokazujes tak akorat to, ze jsi uplne na stejny urovni co oni..;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já teda z e-shopů nenakupuju a to jednak, že se bojím, abych nezaplatila a pak mi nic nepříjde a jednak, že neodhadnu velikost a nepůjde to vrátit. Po tomhle článku to ale asi přece jen risknu.. třeba v tom VJ Style, až zase bude v provozu ;-) <3
    - - -
    Moc krásný blog a skvělý články! Jsem váš follower a moc by mě potěšilo, kdybyste se podívali na můj blog a "followly" si mě zpět ;-) Děkuji :3

    . . .

    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat