2013-05-17

All around the world

Milí čtenáři,
Dnes jen koláž z fotek, které jsme pořídily asi tak před 5 minutami :D Co plánujete na víkend? Mějte se krásně, s láskou M&K :**



12 komentářů:

  1. ó, koláž aj s novým dizajnom!
    skvelé! ♥ ♥ ♥.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Michaelo, omlouvám se, je to čistě jen můj názor ale nedá mi to spát a musím se tě zeptat, proč pořád špulíš všude tu pusu ?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoduchá odpověď:) vždycky jsem chtěla být kapr :)))

      Vymazat
  3. super fotky, ale ten designe jsem už u někoho viděla, ale uplně stejnej, i nadpis akorát jiný rozházení těch sračiček okolo :D čim to bude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě neni ani dodělanej, takže se nemusíš bát, bude jinej.navíc pokud se neorientuješ mezi ostatními blogy a nevšímaš si že všude převládá jednoduchý designe tak by jsi asi neměl/a upozorňovat na kopírování.

      Vymazat
    2. Holky psaly na ask, že ho ještě budou dodělávat, tak nechápu, proč je nutný hned řešit nějaký kopírování :)

      Vymazat
  4. Promiňte že to říkám ale....mám váš blog ráda ale poslední dobou mě už unavuje pořád se jen dívat na ty vaše šklebící se xichty a číst krátké a nekvalitní články.Nevím jestli to znáte ale méně je někdy více, nebylo lepší psát články třeba jen obden ale mnohem kvalitněji? Ještě k tomu jste na blog 2 takže jedna by mohla psát článek jednou za 4 dny!Mě by to minimálně potěšilo mnohem více a myslím že nejdem sama, navíc si tím kazíte reputaci.
    Zkuste se nad sebou zamyslet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to naopak líbí..

      Vymazat
    2. Ježiš, komu tohle cpeš? :D Tohle je věc holek co sem přidávají. Myslím že na tohle je jednoduchá odpověď - tak tenhle blog prostě nečti :D

      Vymazat