2013-03-03

Prague

Milí čtenáři,
Dnešní den jsme strávily v Praze a také jsme tam pro vás vyfotily outfit :) Prošly jsme si snad všechny naše oblíbené obchody a něco málo nakoupily. Jsme strašně rády, že naše oblíbené kousky jsou teď snad na každém rohu, proto není problém je sehnat. Teda nevíme jestli je až tak moc dobře, že jsou všude..
Dnešní den konečně sluníčko !!! Jste rády? :) My strašně moc.  Plánujeme natočit i nové video tak snad během příštího týdne. Jo a ještě jedna věc! Máme stejné vlasy.. nuda trapné! :D Ale hodláme to obměňovat :))) Mějte se krásně a s láskou M&K :***












12 komentářů:

  1. super fotky!
    a vlasy máte parádne ;)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné fotky, ty vlasy jsou parádní a outfity taky!
    doufám, že ukážete, co jste si koupily! :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám to sluší!:) Vlasy vypadají úžasně, pochlubte se co jste nakoupily!:)

    OdpovědětVymazat
  4. ten červený svetr je hrozně pěkný:)
    Obě jste moc krásné!

    OdpovědětVymazat
  5. jak děláš tu zrzavou barvu ? :) bylo by možný udělat nákej článek o tom prosím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. článek na to je asi celkem zbytečný :) Každému chytne zrzavá jinak, záleží na podkladové barvě a na výběru odstínu :)

      Vymazat
    2. tak jak jsi jí vytvořila ty? popřípadě co ty máš za odstín :) a od jaké značky. a mohli by jste přidat i články o vlasech bylo to by super :)

      Vymazat
    3. Já měla předem staženou barvu a potom hned nabarvené na zrzavo ale tenhle odstín mam tak nějak díky tomu že jsem různé odstíny střídala takže to mám asi nějak namíchaný :D ale jinám mám značku fanola.. má nádherný zrzavé odstíny :)

      Vymazat
  6. Obě máte úplně nádherné vlasy.:)) Přemýšlela jsem o nabarvení konečků tou barvou jakou máte vy, ale nakonec jsem to vzdala, ale vám to moc sluší.:))

    OdpovědětVymazat