2012-05-23

23.5.2012

Milí čtenáři,
Začínáme mít krizi, proto jsme hned dnes šli a koupili si alespoň každá jednu věc. Předvedeme vám je někdy v nejbližší době v outfit postech.
Nevíme jak je to v ostatních městech, ale tady v Plzni je velmi těžké se nějakým způsobem odlišovat a mít svůj styl, protože cokoliv si tady vezmete na sebe a někdo vás uvidí, tak další den můžete vidět několik lidí úplně do puntíku stejně oblečených... Mělo by to být snad tak, že se lidé inspirují od druhých a ne je do puntíku okopírovat ne?? My to prostě máme tak, že nás potom už ani nebaví cokoli vymýšlet nebo tak, protože další den nám někdo zkazí radost z něčeho nového :( Jak je to ve vašem městě?
Abychom řekli pravdu. možná je to divné, že to říkáme, když tu žijeme, ale my Plzeň moc rády nemáme, proto se snažíme plánovat mnoho výletů jak do jiných měst tady u nás tak i v zahraničí. zkrátka od září to pojedeme ve velkém :) tak doufáme, že se tím trochu zlepší i náš blog.
Dnes se naše outfity skládají z dlouhých kalhot! ano! bylo vedro a také jsme celý den trpěli ale jak už je u nás známo, když je zima vítězí kraťasy a když horko tak klidně i svetr :D A mimochodem! začínáme hubnout! má někdo nějaké tipy na to jak dobře zhubnout nohy?



















5 komentářů:

  1. Ty ocvočkované džíny jsou super..a hrozně se mi líbí ta kombinace modré a žluté :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bydlím kousek od Karlových Varů a tady jsou lidi naprosto bez nápadu, takže jsem povětšinou oblečená docela originálně a vzhledem k tomu, že tady jsou snad jenom samý fiflenky, tak se nikdo neodváží obléknout se tak, jako já :D. Což mi vlastně lichotí a nasazuje korunu na hlavu :).

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky, veľmi vám to pristane! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Both looks are adorable girls....I LIKE ;)
    Vanessa

    OdpovědětVymazat