2014-02-04

BOBBLE BEANIE

 Černá mě sama o sobě velmi baví, ovšem poslední dobou mě baví ještě víc, když černou barvu doplním nějakým světlým kouskem. Dnes je to tahle krémová pletená čepice, kterou nosím snad každý den od té doby co jsem si jí koupila. haha. Zbytek je opět velmi jednoduchý. Disco pants, černé tričko, kabát a cardigan pro zahřátí. Boty už také znáte. Jsou sice tak napůl otevřené, ale výhodou je, že s černými (pro extravagantnější typy i s bílými) ponožkami je lze nosit i v zimě. 
Mějte se krásně a s láskou Míša :**
 

 /DISCO PANTS-TALLY WEIJL/BOOTS,COAT-PIMKIE/CARDIGAN-CHRISTINE/T-SHIRT,BEANIE-H&M/BAG-FOREVER 21/

16 komentářů:

  1. Dneska super fotky! Palec nahoru

    OdpovědětVymazat
  2. nadherna moc ti to slusi! ten kabat je nadherny

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu povedené fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi to líbí, ale ta čepka (sice je úžasná, to jo) mi prostě moc nesedí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Baby, ste krásne, úžasné a talentované! Blog je skvelý a s fotkami sa čím ďalej tým viac zlepšujete! Len, nejak... Nie že by ma vaše outfity nudily - našli ste si svoj štýl, čo je úžasné, pretože viete, akým smerom sa chcete uberať. Ale nejak mi v nich chýba život. Tá hravosť, chuť do života a tvoriť ho. Jednoducho niečo malé mi tam naozaj veľmi chýba. Viem, už to nie je ten mládežnícky štýl, vyrástli ste a dospeli. Tiež nemám v šatníku 50 párov topánok a 80 kabeliek ako iné blogérky - zakladáte si na kvalite nie na kvantite, ale predsa len. Veľmi mi u vás chýba status "Trend Setters", pretože viem, že na to máte, zatiaľ ste len "Trend Followers".

    Ste úžasné! Neprestávajte! To určite nie. Neberte ma ako hejtera, pretože nim nie som, mám vás naozaj obe veľmi rada a rada sem chodím. Berte to ako malú nevinnú radu, alebo ani nie radu, jednoducho pár slov do života, ktoré si prečítate. Nemusíte mi odkomentovávať, nečakám to, len si to prečítajte :). Ďakujem, K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme za zprávu :) Ani nevíš jak je příjemné si přečíst radu, která stojí za to :) Určitě si tvoje rady vezmeme k srdci a budeme se snažit se zlepšit. Jsme rády, že máme i takovéhle čtenářky jako jsi ty. Díky :)

      Vymazat
  6. Skvělý, moc ti to sluší! :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Mám váš blog moc ráda, ale poslední dobou mi přijdou všechny outfity naprosto totožné.

    OdpovědětVymazat
  8. Míšo, ty budeš vždycky mým vzorem, ale teké mi mrzí, že v poslední době je na tobě možné vidět pouze tři barvy. Černá, bílá, nebo šedivá. Prosím, ani mně neber jako hejt, nemám nejmenší důvod a ani právo, ale mrzí mi to. Tvoje outfity oživyjou hlavně vlásky, no, ale zkus se nebát si na sebe vzít třeba červenou nebo tak :) tohle je jen příklad, máš skvělou postavu, tak zkus maličko opustit tu černou s bílou :) jinak jsi naprosto nádherná!

    OdpovědětVymazat
  9. Takové outfity jsou TOP

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Achjo, jsi skvělá

    OdpovědětVymazat