2014-01-03

January Wishlist


Jelikož prostě nestíhám fotit outfity, tak jsem se rozhodla, že pro tentokrát přidám po dlouhé době wishlist. Poslední dobou mi přijde, že si v žádném obchodě prostě nemůžu vybrat nic na sebe. Všude kam se podívám jsou jen věci, které vídám denně na milion holkách a mě tohle prostě nebaví. Všude je to samé.Asi se budu muset vydat někam na pořádné nákupy. Přidávám pro inspiraci pár věcí, které si plánuji pořídit.
Mějte se krásně a s láskou Míša :**

Leather Pants
Tyhle kalhoty mě nikdy nepřestanou fascinovat. Už delší dobu se rozhlížím, kde bych mohla sehnat přesně takové, jako jsou na obrázku. Líbí se mi, že jsou volné a působí tak streetově, ale i elegantně.
Black shorts
 Tvar těchto kraťasů je možné vidět snad na každém módním blogu, nebo tumblr. Já se do nich zamilovala už ve chvíli, kdy jsem je poprvé spatřila na Joanně. Od té doby je nemůžu dostat z hlavy, takže doufám, že to bude můj nejlepší kup v roce 2014. haha

Grey Cardigan with leather sleeves
Myslím, že na jaro je potřeba pořádný cardigan. Mě se hodně zamlouvá šedá barva na svetrech nejlépe ještě s nějakým pěkným koženým prvkem, jako jsou třeba rukávy. Určitě se podívám po nějakém takovém, jako je na obrázku.

Brown Coat
Kabátů mám poměrně dost a neustále je střídám, ale nemůžu si pomoct. Vždycky prostě postrádám to, co zrovna nemám. Mám spousty nápadů jak co nosit, ale zjišťuji, že na to prostě nemám věci. Přesný příklad toho je i tento klasický oversize hnědý kabát. Neustále mi v šatníku chybí, takže jsem dospěla k názoru, že ho prostě potřebuji. haha

Black sandals
Tyhle sandálky na podpatku jsou také velmi známý prvek na všech módních blozích. Já už jsem známá tím, že se mi líbí kůže a zlato. Tohle jsou skvělé boty vyrobené snad přímo pro mě. Už jsem si je vyhlídla v Aldu, tak snad tam na mě počkají.

Watches
Hodinky hodinky hodinky. Jsem divná, ale žádné nemám a nikdy jsem žádné neměla. Líbí se mi klasika jako casio a podobně, ale tyhle jsou prostě top ! 

Black Bag
Už delší dobu se dívám po kabelkách od Michaela Korse. Když už bych si kupovala nějakou takovou kabelku, tak bych asi jako první zvolila právě nějakou od Michaela. Na této se mi líbí jak je jednoduchá a elegantní. Potřebuji prostornou, ale zároveň akorát velkou kabelku a tahle je myslím, že super.

Beige Sunglasses
Brýle jsou pro mě prvek, který musí být v šatníku hned několikrát. Sama jich mám minimálně 8, ale žádné béžové. Tyhle světlé barvy se mi poslední dobou dost zamlouvají, tak snad na nějaké pěkné béžové co mi budou sedět někde narazím.


16 komentářů:

  1. Takový podobný cardigan jsem viděla ve slevach v F&F :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten svetr je krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. kde chceš vzít prachy na tu kabelku ? :D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. našetřit si třeba z peněz, které si vydělám?:)

      Vymazat
    2. panebože, to jsou dotazy :D no z nebe jí nespadnou :D mimochodem, Selmu bych také ráda ;)

      Vymazat
  4. stejnej cardigan potřebuju taky! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super wishlist, taky bych všechno z toho brala ;) já si doteď myslela, že ty kraťasy jsou sukně. Nevyrábí se to i jako sukně? :D Hodinky bych si taky přála, já měla jenom když jsem byla malá. A místo ručiček měly pastelky :3 Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  6. super veci ;)
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat kolik tak stojí kabelky od MK?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Karlových Varech přesně tato stojí 12 :)

      Vymazat
    2. záleží na velikosti, pokud nechceš nějaké psaníčko nebo menší velikost, tak kolem těch 10 000 počítej :)

      Vymazat
    3. Nesouhlasim, na Chodově, jsem si koupila Travel Tote největší za 9tis , po té co se líbí Míše jsem koukala taky, ale já potřebuju kabelku velkou abych do ní případě dala i věci do školy. Samozřejmě na Chodově budou tyto ceny jen chvíli, aby se jako obchod zajel, protože tam jsou chvíli. Předpokládá se nárust o několik procent, nebo přesunutí do Pařížské jelikož na netu dost lidí kritizují nevhodnost jejich umístění.

      Vymazat
    4. Já tuhle držela v Karlových varech v ruce a stála tam 12tis. :) Tak to je jasné, že na Chodově bude levnější ;)

      Vymazat
    5. A já jí mám zas vyhlídlou za 7500 :DDD

      Vymazat
  8. na netu stojí 7500 i na oficiální MK stránce

    OdpovědětVymazat