2013-10-03

THE BEST VEGAN PRODUCTS

 Poslední dobou mě strašně zajímají veganské produkty. Co se týče pěstící kosmetiky, poslední dobou mě strašně baví všechno testovat a tak nějak o sebe více pečovat. Rozhodla jsem se vám tedy ukázat a tak trochu zrecenzovat pár produktů, které poslední dobou u mě v koupelně nesmí za žádnou cenu chybět. Proč zrovna veganské produkty?
Mnozí z vás už mohli zjistit, že má rodina je tak nějak plná veganů. I když já nejsem tak moc zapřísáhlý vegan nebo vegetarián, tyhle věci mě prostě baví a mám je ráda. 

 Original Source shower gel
Tenhle sprchový gel patří jednoznačně mezi mé nejoblíbenější. Je to čistě veganský a přírodní produk, který nejen nádherně voní, ale má i skvělou barvu a pokožka je po něm krásně jemná. Koupíte ho v dm asi za 60,- korun. Nabízí ho ve třech vůních, já si teď tedy nevybavuji jaké, protože si kupuji jen tenhle Malina &Vanilka, ale všechny krásně voní.

 Panenský kokosový tuk
Strašně dlouhou dobu jsem hledala tělové mléko, po kterém budu mít vážně jemnou pokožku, ale hledala jsem marně. Po tom co jsem zkusila obyčejný kokosový tuk, už ani nic jiného nehledám. Jedna se vlasně o čistý ''tuk'' z kokosového ořechu, který je obochacený o strašně vitamínů a má velmi příznivé účinky na pokožku. Zakoupíte ho v jakékoliv zdravé výživě za 117 ,- korun.

 Mycí gel Alverde
Tento produk jsem si zatím koupila jen v malém balení asi za 20,- korun na zkoušku. Musím říct, že to není úplně přesně to co potřebuji, ale svým způsobem to vlastně úlohu splní. Umyje obličej. Haha.
Je skvělý pro ty, kteří mají citlivou pokožku, jelikož je alverde přírodní kosmetika, nedráždí obličej.

 Šampon L'oréal Profesionnel
Tento šampon sice už nepatří mezi veganské produkty, ale i tak jsem mu musela věnovat část článku. Profesionální vlasovou kosmetiky si kupuji v kadeřnických potřebách a nebo na internetovém obchodě Pro-vlasy.com . Já jsem teď zkusila šampon se zaměřením na mastící se vlasy a musím říct, že mi velmi pomáhá. Mě se vlasy mastí poměrně často, ale žádný šampon kromě tohoto a nebo toho od Amway mi nepomáhá. Tak i tak si vlasy myji každý den, ale díky těmto šamponům mi vlasy drží tvar celý den. Menší balení šamponu, které mám já stojí přibližně 248,- korun. Větší se pohybuje kolem 500-700 ,- korun.

  A JAKÉ PRODUKTY MÁTE OBLÍBENÉ VY?
  ZKUSILI JSTE NĚKDY VEGANSKOU KOSMETIKU?
  MĚJTE SE KRÁSNĚ A S LÁSKOU MÍŠA :****

11 komentářů:

  1. O tomhle jsme nikdy neslyšela, super článek. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kokosový olej (tuk) je opravdu skvělý :-) Mám ho taky a používám ho také na vlasy, nehty, obličej..no prostě na všechno :-)) je skvělý i na vaření! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten sprcháč jsem si teď pořídila a miluju ho a stejně tak se chystám na ty další vůně <3
    olej mám taky, ale na vlasy nepomáhá a tak ho ehm jím :D strašně miluju kokos a taky si vždycky trošičku dám :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kokosový olej/tuk znám a mám ráda i produkty od Alverde, jejich bezsilikonové šampony a hlavně kondicionéry, ale zaujal mne ten sprchový gel, super tip! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kokos.olej mám taky a je super. Original source miluju,ale jen v UK, tady v Čechách je zbytečně předražený:D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky používám ten sprcháč mám koupený jeste citron a něco :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda moc přípravku nepoužívám :D Já teda mám takový ten univerzální krém od NIVEI na všechno a nemůžu si stěžovat :D Pak mám od AVONU nějaký voňavý s "grepfrujtem" a šampón prostě takový, jaký se koupí :D Ale většinou je to NIVEA ;-)

    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Já myslela, že veganství se týká pouze jídla, tenhle článek mě překvapil. S veganstvím tedy nesouhlasím, ale to je čiště věc jednotlivce :_)

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek, ten tuk musím zkusit!:) a můžu se zeptat odkud máš to super povlečení?:)

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt skvělej článek! Dokonalá inspirace :)

    OdpovědětVymazat