2013-09-25

THE RIGHT WAY TO WEAR A VEST


Dnes je tu středa a spolu s ní i od teď již pravidelný článek o trendech. Poslední dobou jsme velkými fanoušky všech možných vestiček. Líbí se nám je různě kombinovat podle toho, zda chceme být společenské či více streetstylové. Když už jsme u toho, je skvělé jak dokáže jeden prvek oživit celý outfit. My jsme opět našly pár outfitů, které nás oslovily a na kterých můžete vidět všechny možné kombinace těchto skvělých módních prvků. Jste fanouškem jeansových, kožíškových či rebelských biker vestiček? Tak tyhle kombinace určitě oceníte. Snažily jsme se najít kombinace ve kterých  můžete do společnosti ale také kombinace, které se hodí na denní povyražení do ulic. S obrázky tu máte i odkazy kde lze vestičky zakoupit. Mějte se krásně a s láskou M&K :**


ASOS
Na Asosu se nám líbí opravdu hodně věcí a co se týče vestiček, není nad lepší e-shop, kde je zakoupit. Mají všechny různé druhy jeansových vestiček, ale i biker a nebo kožíšků. Na asosu je velké plus to, že se neplatí poštovné, takže můžete zběsile nakupovat a nepřičítá se k tomu žádná částka.



NASTYGAL
Je na nás poměrně drahý e- shop. Ovšem co se týče oblečení, dokázaly bychom si tam s přehledem vybrat spoustu věcí. Na Nastygalu jsme hledaly spíše outfity do společnosti. Není to nic extra společenského, ale my bychom v takových outfitek na nějaký ten maturák klidně i šly.

FOREVER 21
Je nás velmi oblíbený obchod ve kterém jsme poprvé nakupovaly v New Yorku. Prodává velmi hezké a kvalitní věci za doooost slušnou cenu. Dá se říct, že poměrně nově je otevřený ve Vídni, takže i my určitě brzy vyrazíme.
PIMKIE
Bohužel jsme nenašly přímo stejné vestičky, které v Pimkie prodávají, ale tyhle jsou jim skoro podobné.


 A JAK JSTE NA TOM S VESTIČKAMI VY???? 


4 komentáře: