2013-07-04

blurred lines



Dnes je tu po dlouhé době konečně zase photoshoot. Naskytla se nám možnost fotit v prostorách jedné firmy, tak jsme neváhaly a vymyslely jsme téma. Chtěly jsme něco rebelského a trochu old school, proto ty brýle, vlasy a motiv tygra. Moc nás to bavilo. Kdy jindy se vám naskytne příležitost být na místě, kde je spoustu železa, kabelů, bagrů a tak dále :D
Snad se budou fotky líbit. Mějte se krásně a s láskou M&K :**














48 komentářů:

  1. Možná kdyby na sobě měla Míša něco jiného. Není to zrovna věc, kterou by mohla nosit. Ale jinak skvělé fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně souhlasím. Fotky jsou hezké jen když nejsou vidět stehna a boty!!

      Vymazat
    2. Stehna mi nevadí ty jsou ok, ale trochu mi vadí ty boty. Jinak fotky jsou hezké.

      Vymazat
    3. Řekla bych, že tohle celkové téma vystihuje ženskost a ta je na fotkách dost dobře vidět. Nemyslím si proto, že je vhodné řešit tyhle věci. Podle vás si tohle mohou obléknout jen hubené anorektičky,které vidíte v časopisech, ale o to na těchto fotografiích vůbec nejde. Můj názor.

      Vymazat
    4. Bože všechny hubené holky jsou anorektičky? Se zase někdo projevil :D

      Vymazat
    5. Nemyslela jsem kvůli její postavě, ani ničemu jinému. Jen si myslím, že se prostě toto (?) nedá nosit nikam. Ani na photoshoot.

      Vymazat
    6. Tak ale podle mě o to jde, že když holky mají možnost fotit na neobvyklém místě, tak si tam nebudou brát obyčejný oblečení, který můžou nafotit i někde ve městě. Takže já bych volbu oblečení fakt vůbec neřešila. Kdyby tohle měla na sobě v nějakým časopisu třeba Cara Delevingne, tak to každej obdivuje. A to, že Míša nemá 30 kilo neznamená, že by si na sebe nemohla vzít body. Proboha proberte se lidi.

      Vymazat
    7. Ježiši, to jste všichni tak moc zakomplexovaný nebo co? Já osobně, kdybych mohla, beru Míši postavu hned! Konečně někdo, kdo má postavu úplně ideální. hater gonna hate -_-

      Vymazat
    8. Mně přijde, že fotky jsou naprosto povedené a co se týče outfitu od Míši, tak mi přijde naprosto super. Akorát tady jsme v Česku, že? V Americe a všude jinde by se na tenhle outfit dívali úplně normálně, ale tady se vždycky bude někdo dívat takzvaně skrz prsty. A ohledně Míšiné postavy? Vždyť je hubená! Viděli jste někdy tlustého člověka? Asi ne, že? Podle mě má Míša naprosto ideální postavu. Pokud vím, tak Míša někde psala, že váží pouze 49 kg a to není hodně!

      Vymazat
    9. Právě, že jsem v ČR. Prostě češi nemají vkus a to se projevilo i tady, škoda, že všichni říkáte na to paráda :D. Jediné co je paráda je práce fotografky!

      viz: http://ask.fm/SkolastyluBACKSTAGE/answer/49705136602
      http://ask.fm/SkolastyluBACKSTAGE/answer/49736392666

      A co se týče váhy 49 kg není moc, ale na 154 cm nebo kolik, pár kg navíc má, ale neříkám že nějak hodně

      Vymazat
    10. Noo vlastně mám momentálně teď 47 :D a jelikož mám za sebou komplexní vyšetření tak tě můžu ujistit, že nadváhu ani kila navíc nemám :D to že mám silnější nohy není o tom, že jsem tlustá ale je to jen o stavbě mého těla. Koukni se na Rihannu, Snooki. Jsou hubené ale přitom mají boky a stehna. Tohle ovlivnit bohužel nejde a já už jsem se s tím smířila. Takže to, že tady řešíte tohle je trošku nefér :) Ale tak chápu, že někdo holt je dokonalý :)

      Vymazat
    11. Anonymní5. července 2013 11:33... Nepřijde ti trochu blbé sdílet cizí fotky někde?! Kord kdyby si tam alespoň napsal, že se jednalo o focení?! Žádný denní outfit to není, takhle by nevyšel ani blázen.. bože... demente!

      Vymazat
    12. A navíc, kolikrát máme vysvětlovat, že photoshooty, které fotíme jsou tématické. Nikdo neříká, že v tom chodíme venku. Šlo jen o to téma!!!!! takže to, že je nevhodné tohle nosit atak dále... to je opravdu už konec....

      Vymazat
    13. Ono kdyby se jednalo o bůhví co, tak je to zlé. A to by ona měla vědět když chce být stylistkou :D

      Vymazat
    14. Já spíš nechápu proč to tady vůbec řešíte. Koukněte se na jiné české blogerky, které už jsou na "úrovni". Některé jejich denní outfity jsou příšerně, např. puntíky na všem kam se podíváš.. Tady jde jen o fotky, je jasné, že se to někomu nemusí líbit, ale to je přesně ono, pořád řešíte to, jestli se to někomu líbí a nikdo se nemusí řídit pravidly podle nějakých stylistů, každý má vlastní fantazii a tvoří podle sebe. Tak se s tim bože smiřte.

      Vymazat
  2. http://1.bp.blogspot.com/-HdFXgvUm7yA/UdXGJ-bZTjI/AAAAAAAAL5k/W7mgBZVuXps/s1600/_MG_3897.JPG

    tahle je TOP ! Moc hezký, strašně se vám to povedlo! :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby tohle dali do Elle, tak jsou z toho všechny holky vystříkaný jen proto, že je tam konečně normální ženská a tady jen kritizujete.

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky sú krásne :) Nič si nerob z komentárov vyššie, si krásna taká, aká si :) Mám rada dievčatá, ktoré sa obliekajú tak, ako to majú rady ony a ktoré si obliekajú to, čo sa im páči. A hlavne, keď je tá čaja sebavedomá a cíti sa v tom dobre, je to vidieť ! :) Veľmi ti to sekne a tie plavky sú taktiež pekné :3 Ja som videla podobný motív, ale na šatých z Terranovy :3

    GA → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovědětVymazat
  6. Abych řekla provdu vůbec nepoznám článek s outfitom s photopostem, protože se na všech fotkách tváříš stejně. A na těchno fotkách je tvůj výraz na všech stejný :D spíš je to dobrá práce Kikís. Jinak ty boty jsou příšerné a old schoolově nevypadají!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem kluk a znam holky osobně a můžu s přehledem říct, že bych dal cokoliv mít tuhle holku v posteli :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Přitom ty boty k tomu jdou skvěle a Míši pohledy jsou dokonalý!Holky, neřešte ty komenty.. tohle je svělá práce! Smékám.. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Jednoznačně všechno top. Do písmene. :) nádhera!!

      Vymazat
  10. Mně osobně se to body taky nelíbí,ani boty,ale rozhodně si nemyslím,že by na to neměla Míša postavu, blbost! Fotky jsou jinak krásný:-)

    OdpovědětVymazat
  11. nezhubla si Míšo ? :)

    OdpovědětVymazat
  12. nádherné fotky,Míše to veľmi pristane :))

    OdpovědětVymazat
  13. Máš úžasnou postavu !

    OdpovědětVymazat
  14. uuu, kam se na tebe hrabe Rihanna!

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle je super! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Holky o módě toho vážně moc nevíte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jde o originalitu! a tu holky na 100% mají! silnější stehna jsou lepší než dráty do betonu! Obě holky mají skvěkou postavu :) A jejich nápady na focení jsou skvělé! Mě se tenhle photoshoot moc líbí! :) jen tak dál :)

      Vymazat
  17. Možná bych vypustila silonky a místo bot bych dala tygrované platformy .... jinak by míše někdy neuškodil úsměv ... rty má hezké ale ten samí obličej se omrzí... :)) působí to tvrdě a nepřirozeně ... možná to bude znít divně, ale kdyby si míša vzala pushapku.. ak by to její postavu v tomhle outfitu opticky zúžilo ..... :) neberte kritiku jako útok na vás, ale jako pomoc vám zlepšit chyby :))

    OdpovědětVymazat
  18. Lidi... Listuje někdo z vás módními časopisy /jako Elle, Vogue, Harper´s Bazaar.../nebo sleduje zahraniční blogy? Evidentně moc lidí ne. Tohle je extravagance! :D /I když ty boty by se daly nahradit lodičkami.../

    Že je Míša tlustá? Pf, vychrtlost a ostnatost už se nenosej. A co že nenosej?! Přijde vám zdravý celý dny nic nejíst a pořád se jen mučit sportem? Že společnost je z časopisů a televize, od celebrit a modelek zvyklá na ostnaté holky?

    Holky, ty fotky jsou skvělý!(y)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale právě v těch všech časopisech oblékají a fotí "vychrtlost" protože to na chodícím raminku vždy vypadá lépe než na silnější postavě, nemluvě o tom že jednotlivé kousky oblečení k sobě nesedí... Plastové brýle, kožené boty, zlatý náhrdelník.... Celé zlé .... A umělé nacvicene pozy, které najdeme snad v každém holek photoshotu :))

      Vymazat
    2. Anonyme, ale když ti tohle všechno vadí, to že mají podle tebe všude stejné pózy a tak dále, tak proč na to koukáš? Vždyť všichni chápou, že má každý jiný vkus na fotky a podobně, ale když se mi něco nelíbí, tak na to přeci nemusím koukat ne? :)

      Vymazat
    3. Jak jsem psala už výše... mými komentáři nechci holky ani nikoho jiného urazit, jen jsem jim chtěla říct co by třeba mohli změnit nebo vylepšit :) a koukat si můžu na co chci a komentáře jsou od toho aby jsme v nich vyjádřili svůj názor.... a hold se budete muset vy i holky zvyknout že se v nich objeví i kritika :)

      Vymazat
  19. musím, říct, že tady seš vážně strašně hezká a celkově je to se vším všudy perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  20. Pokud to některým nedošlo, photoshoot není to, co člověk nosí denně. Rihanna taky nechodí denně napůl svléklá. Pokud je tlustá, tak chci být tlustá jako ona.
    And bytheway, modelky jsou téměř anorektičky - viděli jste někdy tlusté ramínko?

    OdpovědětVymazat