2013-06-25

How to get beautiful hair?


Dnes je tady další článek o vlasech. Rozhodli jsme se, že tyto články zařadíme do pravidelných postů, jelikož vás docela zajímají a můžete se  v nich dozvědět i něco co třeba nevíte. Hodně velké a časté téma je barvení. Proto dneska budu psát spíše o barvách a přelivech. Jaký je mezi nimi rozdíl? Přeliv se uchycuje na povrchu nebo v povrchových vrstvách vlasu, kdežto barva proniká do hlubších vrstev a tím pádem je poškození větší. Většina lidí dělá největší chyby v tom, že zdravé dlouhé vlasy barví barvami z drogérii, které jsou vlastně to nejhorší co na vlasy můžete dát. Je lepší jednou za čas trošku zainvestovat a raději si zajít ke kadeřnici, jelikož profesionální barvu prodávají většinou pouze kadeřnicím. Dlouhé vlasy je škoda barvit permanentní barvou, jelikož jste potom otrokem barvení. Přecejenom než odroste na dlouhých vlasech barva tak to trvá docela dlouho a nikdo to nevydrží nebarvit. Nejlepší variantou je tedy přeliv. Přelivy jsou různé a mají různou trvanlivost. Postupem času se vymyjí a vy pak můžete zkusit zase jiný. Permanentní barva se hodí spíše na kratší vlasy a na vlasy šedivé. Dokáže totiž překrýt šediny, což přeliv neumí. Se svou kadeřnicí se můžete poradit ve všem, poradí vám s odstínem, s volbou přelivu nebo barvy a s velkou péčí vám vlasy zkrášlí bez jakéhokoliv poškození. Proto za mě určitě to raději nechat na profesionálech, přecejenom k čemu nám jsou potom krásně dlouhé vlasy, když jsou suché, bez lesku a zničené?
Do obrázků vám přikládám značky barev a přelivů, se kterými mám zkušenosti a které jsou mé oblíbené.
Mějte se krásně, s láskou M&K :**
Když vás napadne cokoliv co by vás o vlasech ještě zajímalo, stačí napsat SEM !! :)



Přeliv od značky Matrix (přeliv má na sobě Kikís)

Permanentní barva Fanola (barvu má na sobě Míša)

Permanentní barva Echos Line ( Má nádherné červené a měděné odstíny)






7 komentářů:

  1. tady ty články o vlasech se mi moc líbí!! :3 sama je mám dosti zničené, a tak se mi to hodí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi hodí tyhle články :) konečně nějaká odborná pomoc :), můžete udělat i nějaké rychlé účesy a tak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla jednou barevný proužky - červený. z drogérky a až se ta barva smyla, nechalo mi to tam vyperoxidovaný proužky, takže mi na to kadeřnice dala přeliv, aby to nebylo tak vidět a musím čekat až mi to odroste. teď už to mám jenom na konečcích. uvažuju o ombre, o tom bych článek taky brala :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já třeba používám profi barvu - objednávám z ebaye :) Na to,abych chodila každý měsíc ke kadeřnici fakt nemám a i kdybych měla, nechci :D A barvy z drogérie jsou vážně zlo. Takhle mám sytou krásnou červenou:)) Ale občas to kombinuji se semi, abych neměla zničené vlasy, jinak dávám přednost permanentním:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda ještě plně celou hlavu "nattřenou" neměla :D Měla jsem jen melíry a tak. Mě se moje přírodní barva vlasů líbí a navíc je už dost ničím občasným ale zatraceně dlouhým žehlením. Jinak je to moc hezky napsaný a užitečný článek. ;) xx Díky za něj a za Vás xx

    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat