2013-06-06

Come & Get It


Dnes se naše outfity poměrně dost lišily. Míša dnes měla písemné závěrečné zkoušky a proto běhala celý den po městě v šatech. Není dvakrát moc fanda společenských outfitů, ale dnes se v něm cítila dobře. Zvolila volnější černé krajkované šaty se tříčtvrtečním rukávem aby alespoň trošku zakryla tetování. Znáte to, že někteří učitelé mají názor jaký mají. Kikís konečně přišly její vysněné boty. Tyhle béžové si objednala z Asosu, i když si původně objednávala černé, ale přišly jí béžové. Nemůže si ovšem stěžovat, protože se jí nakonec líbí asi víc. Zkombinovala je s ohrnutými skinny, tričkem a jeanskou s mikinovými rukávy. Mějte se krásně a s láskou M&K :**










 /šaty-lindex/pásek-H&M/taška-forever21/brýle-H&M/









 /tričko,bunda,kalhoty- H&M/boty-asos/


18 komentářů:

  1. Super, jsem ráda že vidím Míšu v šatech :) A dnes mi taky přišel balíček z Asosu!! Jinak, kde je to prosím focené? Fotky vypadají super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo opravdu si myslím, že by si šaty měla nosit častěji, tenhle střih ti hrozně sedí :) a Kikís má parádní boty! Sluší vám to :)

    OdpovědětVymazat
  3. strašně moc vám to holky sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ó, tie šatičky sú nádherné!
    a obe ste krásne, ako vždy!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  5. Holky já se divím, že jste stále na téhle úrovni, vždyť přece jste ušly už takovou cestu, snažíte se a už jenom to co pro čtenáře děláte. Přijde mi to vůči vám trošku nefér, váš styl se samozřejmě nemusí líbit každému, ale mě ano, vidím se v něm, nosíte věci víckrát a dáváte najevo, že jste normální holky. Všechno si financujete samy ( samozřejmě i za pomoci rodičů). Proč sakra ještě nejste někde výš? Tohle nikdy nepochopím :(.
    <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pánii.. ani nevíš jak nás tohle potěšilo :) moc děkujeme a ceníme si toho, ale všechno je otázka času.. máme plno věcí, které musíme zlepšit a nebo změnit. Věříme, že až se dostaneme na tu správnou vlnu tak to bude lepší :)

      Vymazat
  6. sluší vám to :)
    ty šaty jsou úžasný!!!

    OdpovědětVymazat
  7. tetovani je skvele;)

    PS: Na mem blogu je letni giveaway, budu rada kdyz se pridas:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/06/summer-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šaty jí moc sluší!!! Obě jste kočky, dnes se mi oba outfity líbí hrozně moc!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Na vašem blogu jsem už nějakou dobu nebyla. Teď jsem sem náhodou zavítala a zírám. Spadla mi brada. Hrozně jste se změnily a zlepšily! :) Hned se přidávám k pravidelným čtenářům, protože to stojí za to! :) palec hory, holky.

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné jste obě dvě! :)) Ty vaše botyyyy <3 Vážně sluší a máte úžasný styl :)

    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Tady vám to oběma strašně moc sluší!:O:)

    http://verkustkovaspace.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat