2013-02-18

Oldies Geburtstagsparty

Milí čtenáři,
Jak jistě víte, v sobotu jsme byly na párty , která byla ve stylu 80. a 90. let. Naši tři kamarádi slavili narozeniny a rozhodli se udělat tuhle bezkonkurenční párty. V životě by nás nenapadlo, že si něco takového takhle moc užijeme. Samozřejmě tomu dopomohl trošku i alkohol.. ale celá párty byla naprosto skvěle zorganizovaná. Konala se dokonce i v dobovém hotelu jménem '' CD'', který je v Plzni na Lochotíně. Nechybělo nic tak typického jako lidi v převlecích (které nás mimochodem bavili celý večer), ale také řízky, dobové megamixy!!! a také naprosto osumdesátková atmosféra. Měly jsme pocit jako bychom byly o několik let pozadu :DDD Tak tady máte konečně video z té párty. Můžete vidět nás a naše kamarády a taky lidi, které byli na párty. Omlouváme se za to, že cca v polovině videa není pár sekund hudba, ale po nahrání na youtube se nějak nepřehrála.. Doufáme, že se bude video líbit a mějte se krásně a s láskou !!! M&K :***




7 komentářů:

  1. No to musela být paráda. Mám ráda tyhle akce. V. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Studnaaaa a Vašek :-DDD

    OdpovědětVymazat
  3. paráda toto ;)


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Prosim Te Michalo, umís taky jinej pohyb nez to trapny sjizdeni rukama pred oblicejem? Dalas to v kazdem videu, je to strasny! Kikis, to strasne moc slusí a umi se hybat!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Muselo to být skvělý a určitě jste si to parádně užily :) Jinak video je moc hezký a myslím si, že se obě hýbat umíte a moc vám to slušelo! :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat