2013-01-02

MAC Cosmetics

Milí čtenáři,
Dneska je tu recenze na kosmetiku od MAC, kterou jsme si před nedávnem koupily. Příště už slibujeme, že bude outfit post. Vůbec se to nedá stihnout poslední dobou.


 Jako první vám představíme rtěnku z limitované edice od Nicki Minaj. Nicki představuje pouze jeden odstín a to ''Viva Glam Nicki satin A92''. Míša je s touto rtěnkou velice spokojená. Je to vlastně první věc, kterou od MAC má a plánuje určitě pořídit ještě tužku na obočí a pudr. Rtěnka se naprosto bezproblémově nanáší, má sytou barvu a hlavně není na rtech vůbec cítit, což je na levnějších rtěnkách normální. Tento kousek stál 500,- ale 100% z ceny šlo na lidi s onemocněním HIV. Míše se hodně vysušují rty, ale rtěnky nosí často a MAC konečně vynalezl rtěnku, která rty nevysušují a naopak je ještě hydratuje, takže rtěnka od nás dostává opravdu 10 bodů z 10 a není poslední, která byla pořízena.



Jako další věc, kterou si koupila Kikís, je pudr ''Select Sheer'' odstín Pressed odstín NC35. Na pudrech od MAC je super to, že si tam opravdu každý najde pudr přímo pro sebe. Kikís zvolila se zaměřením na normální pleť, jelikož nemá s pletí žádné problémy. Holky co mají například mastnou pleť budou opravdu jak v ráji jelikož MAC má skvělé pudry se zaměřením právě na tu. Pudr se skvěle nanáší, kryje a zanechává na pleti neviditelný ochranný film, takže není ani poznat, že na sobě nějaký pudr máte. Stojí cca 600,- ale ostatní pudry jsou cenově jinak. Zrovna tak Kikís taky plánuje pořídit ještě další věci od MAC a to tekuté oční linky. Máte někdo zkušenosti z nějakými jinými produkty od MAC? :) Mějte se  krásně a s láskou :**






7 komentářů:

  1. krásna farba :)

    http://sandra-wardrobe.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. barva rtěnky je krásná! :-)
    a ten pudr by mě zajímal, ale je na mě moc drahý..ale moc pěkná recenze! :-)
    T.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak já vám závidím, že si můžete koupit něco od MAC :O <3

    OdpovědětVymazat