2013-01-23

heart and infinity

Milí čtenáři,
V první řadě jsme chtěly ujasnit pár věcí :) Náš blog vedeme spolu s Kikís, ani jedna neplánujeme to, že by jsme třeba vedly blog každá sama. Kikís se zajímá o focení a proto ona fotí ty fotky, protože je to její práce. Naopak se nerada nechává fotit, protože vždy stojí radši za objektivem. Míšu zase naopak zajímá celkový styling. Baví jí líčit, oblékat a česat ostatní lidi. Proto u nás na blogu můžete vidět videa s líčením, které dělá Míša a nebo naopak fotky, na kterých sice Míša je, ale práce je to Kikís. Píšeme to sem z důvodu, že nám píše mnoho lidí, že Kikís není na tématických fotkách a nebo, že veškerá pozornost spadá jen na Míšu. Není to tak, každá máme zde na blogu určitou důležitou pozici a to dělá náš blog takovým jakým je. Kdyby jsme měly blog každá sama, zdaleka by to nebylo takové. Tak doufáme, že teď už to mnozí z vás pochopí :)))
A teď k outfitům! Míša si dnes vzala po dlouhé době svoje vzorované kalhoty v kombinaci s pánským šedivým tričkem a zlatými doplňky. Kikís se bohužel na fotky dnes z kabátu nevysvlékala jelikož je nemocná. Ale outfit zvolila jednoduchý a čistě školní.. kraťasy a černý svetr. Na fotkách můžete vidět i naše nová společná tetování. Je to vlastně srdíčko propojené se znakem nekonečno. Znázorňuje to svým způsobem sílu našeho přátelství, které je nekonečné a pravé. Mohli jste si tohoto znaku všimnout i dříve jako  hlavní znak zde na blogu :)
Mějte se krásně a s láskou M&K :**







boty,tričko,kalhoty,čepice- H&M/ taška- Forever 21/ doplňky-Forever 21


 kožíšek- ZARA/ boty- stradivarius/ taška,svetr,kraťasy- H&M/ brýle- Ray ban











11 komentářů:

  1. Pěkný! :)
    Já si nemůžu pomoct, určitě už to řeklo hodně lidí, ale Míša je celá Lily z HIMYM! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ta třetí fotka od konce je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je boží tetování! :)
    A fotky jsou taky super ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kikís kabát je perfektní ! :) A nedivím se že je nemocná, když pořád lítá v kraťáskách :D

    OdpovědětVymazat
  5. pěkný pěkný !
    ani jsem nevěděl že má Mikiš ten nápis na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, to tetování je úžasné!<3 Moc vám to sluší jste super dvojka:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jste úžasné. Trošku jsem vás teď nemohla sledovat kvůli notebooku, ale už jsem zase zpátky a těšte se na pořádnej spam! Jinak to tetování je skvělé. Teď už budete spolu prostě pořád :))) V.

    OdpovědětVymazat
  8. Všechna tetování, co máte, jsou skvělá!:)
    A strašně závidím Kikís ten kožííšek :D)

    OdpovědětVymazat
  9. to tetování je skvělý a moc se mí líbí ten psaný úvod na začátku takové "pravé kamarádské":)

    (nedělám to ráda,ale pokud tě můžu poprosit,podívej se na můj blog a zanech mi komentář co si myslíš o mém blogu nebo článku a pokud se ti zalíbí,budu moc ráda,když mě budeš odebírat. už mám blog pár měsíců a nějak ho nemůžu rozjet,budu ráda za tvůj názor,takže se teď chovám trochu jako vtěrka,ale moc by mi to pomohlo. děkuju:* p.s. jsem nová odběratelka)

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat