2013-01-20

First make-up tutorial

Milí čtenáři,
S jednodenním zpožděním vám sem dnes přidáváme slibovaný tutorial na líčení a nějaký lehčí účes. Chceme předem upozornit, že to není nic profesionálního. Celé toto natáčení jsme si velmi užily. Později vám ještě na facebookou stránku přidáme krátké video s nepovedenými scénami . Během týdne můžete i čekat post s postupek jak udělat zábal na vlasy. Snad se bude video líbit a budeme rády, když nám do komentářů napíšete nějaké tipy na příští tutorial. Mějte se krásně. S láskou M&K :**



20 komentářů:

  1. působíš neskutečně sympaticky Miško :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš Míša je skvělá jak to všechno pěkně komentuje, má skvělý hlas :) Super holky, máte to úžasný, těším se na další!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý, holky! Kikiš strašně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo Míšo máš opravdu sympatický hlas, vůbec jsem to nečekala (tím nemyslím nic špatnýho, jakožes mi nebyla sympatická nebo tak;D).. Ten make-up vypadá moc hezky:)

    OdpovědětVymazat
  5. nádhera:) tie fotky na konci, krása:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem příjemně překvapená, že jsi taková sympatická a máš příjemný hlas :) A super účes i líčení!

    OdpovědětVymazat
  7. Fakt super, holky, jste skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Fakt super (y)
    Míšo, působíš fakt hrozně příjemně a máš pěkný hlas. Teď to neber nějak špatně, ale když jsem tě viděla jen na fotkách, působila jsi na mě jako taková ta mrcha :D Teď když jsem viděla na videu, tak tě vnímám úplně jinak ;D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda:) Děkuju. Já o sobě vím, že na pohled působím zle :D takže si to nijak špatně neberu :))

      Vymazat
  9. obě jste hrozně sympatické :) a hlavně Míša působí profesionálně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi strašně sympatická Míšo. A účes vyzkouším :-). Jenom by mohla Kikiš něco promluvit :-D Ale tak to nevadí. Má strašně krásně dlouhý vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  11. SUPER! Moc se mi to líbí :)
    Mohli byste, prosím, udělat třeba nějaké video s nápady, jak si udělat vlnité/kudrnaté vlasy bez použití kulmy, žehličky, apod.? Vlnité vlasy se mi líbí, ale nechci si své vlasy tolik ničit...

    OdpovědětVymazat
  12. Jste opravdu hrozně moc sympatické :)) Líbí se mi jak všechno Míša popisuje :)) Mě by se hrozně líbilo ,kdyby Míša natočila nějaké video a zazpívala! :) má úžasný hlas, jinak, opravdu super video! :)

    OdpovědětVymazat
  13. áá to video je super, je skvělí vás vidět takhle "naživo" a Kikís to moc sluší !

    OdpovědětVymazat
  14. Super video! Akorát by možná bylo fajn ty produkty, co používáte vyfotit a přidat ke článku nebo aby byly aspon v tom videu pořádně vidět. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natáčely jsme prvně na foťák, příště už to vidět bude, slibujeme! :D

      Vymazat
  15. Holky video je úplně super ! :)))
    Míša působí jako profesionálka, vůbec bych se nebála si jí pozvat na líčení na nějakou akci a zaplatit jí za to .. Opravdu super líčení, účes jednoduchý a vypadá skvěle, palec na horu ! A Kikís to moc sluší :) A Míšo, ty máš parádní hlas !

    OdpovědětVymazat