2012-11-19

change of plan

Milí čtenáři,
V neděli jsme měly jet do Prahy, ale bohužel se naše plány rychle změnily. Postihly nás takové nečekané změny, že musela jít Praha stranou. Co se přihodilo se možná dozvíte někdy jindy. Tento týden je cítit už tenhle první den velkým stresem a únavou. Míša má opět celodenní praxi v salonu a Kikís mnoho věcí do školy. Během týdne vám přidáme ten New Yorský wishlist, který jsme vám slibovaly a snad i něco více zajímavějšího. Při té příležitosti bychom se chtěly zeptat, co by jste u nás na blogu chtěli vidět nebo co by vás tu tak nějak zajímalo.
Co se týče outfitů. U Míši můžete vidět vzorované kalhoty z H&M v kombinaci s metalickým svetrem. Tahle kombinace se jí spolu s lesklými botami velmi zamlouvá, i když často slýchá řeči, že vypadá jako rytíř. U Kikís jsou to kožené kraťasy z H&M a vínové tričko :) Mějte se krásně. S láskou M&K



 boty,kalhoty,svetr-H&M/ kabelka- promod/parka- neznámá (asi nějaký britský e-shop)






 nadkolenky- calzedonia/tričko, kraťasy- H&M/ kabát-zara/boty- The Adress Idea/ kableka-Six




14 komentářů:

  1. to je dobrý nápad:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych chtěla být tak bohatá abych si mohla každý den něco kupovat :D kde berete peníze? chci taky!! :D :) Jinak míša má úžasný kalhoty a ten svetr mam také .. velice pěkné (y)

    OdpovědětVymazat
  3. Jste kočky jako vždycky. Mě se vaše články líbí a neměnila bych nic. Ale klidně bych se o vás dozvěděla víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. mám hódně podobnou parku ze sammydress, jen v takové velblodo-khaki barvě :)

    OdpovědětVymazat
  5. míša(?) má prostě krásné vlasy a ty stříbrné boty <33

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší vám to! Kristýna má úžasný kožíšek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné modely!:) Sleduji vás.
    vik-ladyla.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Už se těším na další outfit post, protože jste perfektní. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jednou jsem vás potkala v Plaze a mohla sem na vás oči nechat :3 jste úžasný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jo tak to moc děkujeme :) potěší to :) příště se klidně přihlaš :)

      Vymazat
  10. Často Vás potkávám,je skvělé Vás vždy potkat. Plzeň je plná nestylových,smradlavých a nesympatickych lidí , uz je mi pomalu zdá,ze Plzeň je tím specifická.Jsem vždycky mile potěšena,když Vás potkám,mam radost z toho,ze někdo se o módu zajímá.Myslim si,ze je to čím dál tím lepší.Chtěla bych Vás vidět před pár lety,nějaké změny u Vás určitě proběhla,jak uz v šatníku nebo na hlavě. Sama o sobě si myslim , ze své outfity nejsou úplně dokonale , ale kdyby jste chtěly s něčím pomoc , ozvěte se. Jsem ráda, ze v Plzni nevymrely stylarky , protože tohle přesně Plzeň potřebuje.Ještě by mi zajímalo, jak si tyto dvě mladé slečny vydělávají na tyto krásně kousky.Nebo máte nějakého sponzora? :) Já uz si na mé milované hadriky vydelavam sama :) takže stylu zdár a pokračujte v tom, a ty fotky za mlada :) třeba od 11 let , každý rok, mohlo by to být zajímavé jak pro nas,tak i pro vás.Je to i vtipné,vím o čem mluvím :) U

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme :) tohle opravdu potěší. Plánujeme post o našich mladších letech, jen tak pobavení :) A co se týče oblečení.Většinou si na něj vyděláme ovšem nechceme lhát s tím, že nás čas od času zasponzorují i rodiče :)

      Vymazat