2012-09-18

Choosing a parka

Milí čtenáři,
Dnes byla docela honička. Sešli jsme se jen na vyfocení postu a prohodili pár vět. Když teď koukáme na ty fotky, musíme se zasmát. Obě dvě jsme od shora až dolů oblečeny z H&M aníž by to bylo záměrně. Myslíme, že je podle našich outfitů poznat, že H&M máme rády. I když nemůžeme nezmínit, že nás zklamalo co se týče kabátů, zimních bund apod. Sháníme parku! Našli jsme pěkné kousky v Zaře, Stradivariusu a nebo na internetových e- shopech, ale musíme říct, že nejvíce nás natchla Zara! podzimní/zimní kolekce je naprosto úchvatná. Každý by si tam něco našel.... Od ''drsných'' křiváků s cvočkama až po bílý ovečkově jemný kabátek. Ceny se ovšem ale pohybují od 2000,3000 a víš, ale opravdu stojí za to!
Jak jsme se zmínili, dnes byli outfity z H&M. Kožené kraťasy, které má Kikís na sobě jsou z nové kolekce pro mladé, které si koupila o víkendu v Praze.Můžete si všimnout, že celkově se kožené věci vrací do obchodů. Také se setkáváte s tím, že když se koukáte například na fotky rodičů z mládí, tak by jste jim nejraději některé oblečení sebrali, kdyby ho ještě měli? My se s tímto setkáváme opravdu často! je neuvěřitelné, že například kalhoty s vysokým pasem či kožené kraťasy.. nikde v dnešní době nejsou podle našich představ, ale ty staré co mají naše mámy na sobě jsou přesně ty, které my hledáme!
Mohli jste si všimnout, že se čas od času ptáme co by jste u nás na blogu chtěli vidět nebo naopak co by jste změnili, tak budeme rády když nám dolů do komentářů budete psát všechno co vás jen napadne :)
Mějte se krásně s láskou :**













8 komentářů: