2012-08-09

Lago di Garda

Milí čtenáři,
A je tu slíbený článek o gardalandu v Itálii, který jsme navštívili minulý víkend.Je to místo, které vám můžeme zcela doporučit. Pro milovníky doslova zabijáckých atrakcí je to to pravé místo. Hroské dráhy, vodní atrakce, delfíni, kina, sladkosti, plyšáci... všechno tam je :) Pro ty co se tam chystají... Určitě doporučujeme jít na všechno a hlavně na atrakce jménem Raptor a Blue tornádo.. opravdu masakr :D Musíme říct, že jsme tam potkali snad všechny národnosti. Prý se tam sjíždí cizinci z celého světa. Nechyběli krásné a stylové angličanky, francouzky atd..
Co se týče italů, zklamané jsme nebyli ale přecejenom italky nás zklamali. za celý den jsme nepotkali jedinou hezkou nebo alespoň hezky oblečenou italku. Většinou to byli ženy nebo dívky, které o sebe dvakrát moc nedbali. Ale den u přenádherného jezera Lago di Garda, které je snadné splést si s mořem, jsme si náramě užili.A abychom vám přiblížili náš den v Gardalandu přidáváme video. s láskou :**

bohužel nám sem video nešlo nahrát,proto přidáváme odkaz:) TADY :)








4 komentáře:

  1. lovely shorts! Come and visit us soon again! xx

    OdpovědětVymazat
  2. To musela být nádhera! Sakra, kdybych nezvracela i na dětským řetězáku, jela bych se projet! :D

    OdpovědětVymazat
  3. great pictures, and that place looks so fun! where is it?

    i'm following you on gfc now, please follow me too? :) i think you'll like some of my outfits, and i just posted about the IT color for the fall!

    www.dailydisguise.com

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju Gardaland, je skvělý :) a pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat