2012-06-03

The Address Idea Shop


Milí čtenáři,
Nejdřív se chceme omluvit, že přidáváme ''sobotní'' post až takhle pozdě v noci, ale dnešní den byl opravdu pro nás velmi náročný. Jak jsme se již zmiňovali v minulém postu, sobotní den jsme strávili opět v Praze. Ach! milujem to tam. Je to perfektní odreagování, když můžeme odjet z Plzně někam pryč a právě Praha je pro nás asi momentálně to nejlepší.
Prošli jsme si centrum, nakoupili pár věcí ( můžete na nás vidět v příštích postech), užívali si atmosféru a hudbu na ulicích  a také samozřejmě pozorovali lidi kolem nás. Ten kdo bydlí nebo alespoň párkrát byl v Praze určitě zná obchod ''The Address Idea''. Nachází se kousek od Václavského náměstí a nás dočista okouzlil, okouzluje a ještě dlouho okouzlovat bude. Ne jenom, že to je snad jediný obchod, ve kterém jsme viděli boty jeffrey campbell lita, ale také mají v nové kolekci úplně dokonalé kotníkové botky s procvočkovanými konturami.Určitě je plánujeme koupit, protože na podzim budou k outfitům skvělé! Zde si můžete nechat i ocvočkovat svoje oblíbené boty :) 
Po příjezdu z Prahy jsme celé unavené šli navštívit ještě párty do zdejšího klubu. Takže my jdeme spát a vy se mějte krásně a přejeme krásný zbytek víkendu :** s láskou! 















6 komentářů:

  1. týjo, ani jsem nevěděla, že se jeffrey campbells v česku prodávají :D. moc vám to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi vám to pristane! o tom obchode som už raz niekde čítala,vraj jediný s litami :)

    OdpovědětVymazat
  3. Prijmi nase pozvani na GIVEAWAY:
    http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/05/vyrocni-g-i-v-e-w-y.html
    Zkus své štěstí!

    OdpovědětVymazat
  4. ste strašne krasne dievčata!:)
    pozyvam vas do mojej giveaway :) http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Vy dvě se do Prahy perfektně hodíte :)).

    Ach, už se do ní taky těším :3

    OdpovědětVymazat