2012-05-13

Prague trip

Milí čtenáři,
Minulý týden jsme se zmiňovali, že se v sobotu chystáme do Prahy. Dnešní den jsme si opravdu báječně užili. Počasí bylo na chození  po Praze opravdu skvělé. Při výběru našich outfitů jsme koukali hlavně na pohodlnost ale samozřejmě také aby nějak vypadaly. :)
Nevíme jak vy ostatní ale my Prahu milujeme. Máme rády, když je někde hodně lidí a cizinců a zrovna dnes se nám opravdu povedlo, že jich všude bylo mraky. Prošli jsme si naše oblíbené obchody jako Zaru, Topshop, H&M, mango a další :) ale samozřejmě nesměla chybět návštěva Hard Rocku a rock shopu v něm :) Hrozně toužíme po klasickém bílem tričku s logem Hard Rock caffé, plánujeme takové koupit v New Yorku :)new inů moc nemáme ale každá si koupila alespoň jeden kousek a ty vám ukážeme v některém z dalších postů.
Co se týče fotek, jsou to převážně momentky, protože při chození po celém centru Prahy jsme opravdu nechtěli před milionem lidí fotit fotky jako fotíme jindy :)
Jedna z vás nám psala do emailů, že by ráda viděla posty také o něčem jiném jako například od kosmetice, kterou používáme, co čteme apod. knih , které jsme přečetli je tedy opravdu málo ale určitě můžete čekat také post o kosmetice a i nějaké té literatuře.
Kdyby ještě někoho napadlo, co by rád viděl na našem blogu určitě nás kontaktujte na náš email. Budeme jedině rády. Mějte se krásně a přejeme víc než nádherně prožitou neděli . S láskou ! ♥


























7 komentářů: