2012-05-21

polka dots

Milí čtenáři,
Po několika dnech jsme opět tady a ano! uvědomujeme si že jsme poslední dobou snad nejhorší blogerky na světě, ale slibujeme, že vám to brzo všechno  vynahradíme :)
Poslední dobou jsme sem dávali všechny různé věci a fotky, ale už dlouho tu nebyl outfit. Tak ho tady máte se vším všudy. Dnes tak neskutečně foukal vítr, že nešlo pořádně ani vyfotit fotky bez stojících vlasů a nebo ''afra'' přes obličej. No nevadí :) Co se týče outfitů, myslíme, že jsme zase nepřekvapili :D i když je tu věc kterou jste na nás ještě neviděli. U Míši je to puntíkatá bílo-červená košile u které ustřihla rukávy a u Kikís je to bílé tílko s límečkem. Celkově jsme poslední dobou na ty límečky, přijde nám to hrozně hezky elegantní a takové holčičí. Nevíte náhodou kde nějaká další takováhle trička prodávají ?:)





kalhoty- F&F/košile-internetový e shop/sako- F&F


tričko-lindex/boty-H&M/lahoty-H&M





6 komentářů:

  1. Zase vypadáte obě dokonale!! Každý kousek z každého outfitu je úžasný a já bych za něj snad vraždila!!! (za tílko s límečkem ale snad nejvíc) O:)))

    -mimochodem zvu vás ke mně na GIVEAWAY (hair cuff & lipbalm)-

    OdpovědětVymazat
  2. opět jste prostě náádhernéé, holky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Suprový, jak jinak :))

    OdpovědětVymazat
  4. První slečna má krásné boty, sako a tašku!:) Já jsem teď v nějakém časopisu viděla, že se snad dá límeček koupit samostatně, v H&M asi za 300 korun, tak třeba to pomůže:D

    OdpovědětVymazat