2012-05-06

ordinary Sunday

Milí čtenáři,
Dnešek byl pro nás den, kdy jsme měli úplně největší zájem o vymýšlení outfitů vzhledem k tomu, že do nových věcí se obléká nejlíp :)
Kikís strávila včerejšek v Praze na nákupech a také stály za to! Koupila si leopardí  Conversky, vintage kraťasy s vysokým pasem, několik triček a Míše přivezla zlatý řetízek na krk. MY tomu říkáme obojek :D můžete ho vidět na dnešních fotkách. :)
Počasí dnes bylo úplně nejlepší pro využití Míši velmi oblíbeného svetru a Kikís oblíbeného outfitu kde skoro vždy můžete vidět kraťasy. Už jsme tak trochu typické jednoduchostí našich outfitů ale to je pro nás takové to pravé ořechové, protože motto ''v jednoduchosti je krása'' je podle nás velmi pravdivé a proto se jím řídíme:)
Co se týče našich denních aktivit, dnes opravdu nebyli nějak zvláštní. Cca ve 4 hodiny jsme se s Kikís sešli, jako každý jiný den jsme zamířili přímo do H&M a poté do našeho oblíbeného Cross Caffé na Fresh a další jiné dobroty ♥
Akorát jsme zjistili jednu věc. Vést blog ve dvou je super ale je v tom menší problém, že rozepisovat se outfitech do podrobna u obou dvou je příliš zdlouhavé a nepřehledné, proto jsme se vás chtěli zeptat co by jste na našem logu rády četli či viděli :)
Máte i vy nějaký new in ??:)



boty-neznámé/ legíny-ZARA/ košile- Pepe Jeans/ svetr- H&M/ řetízek- H&M






boty- Converse/ kraťasy H&M/ svetr-stradivarius











10 komentářů:

  1. zbožnujem conversky..ale tieto su naozaj že parádne..:) rovnako ako tie kraťasy..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Váš styl se mi prostě líbí:)

    OdpovědětVymazat
  3. holky, nemusíte se s outfity dopodrobna rozepisovat, už to, jak se fotíte je inspirací, takže se tím vůbec nezabývejte ;) jste super a neskutečně vám to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Míšo, ten svetr se mi začíná líbit čím dál tím víc :)) a v kombinaci s tou košilí a "obojkem" je to prostě dokonalééé :)).

    Kikís, ty botky jsou prostě úúžasnýýýý :)).

    OdpovědětVymazat
  5. What a information of un-ambiguity аnd prеsеrveness of prеciouѕ
    exρerience abоut unрredicteԁ еmotions.


    Нeгe is my ωebsite: hemorrhoid

    OdpovědětVymazat
  6. Ηi there, always i used to chеck ωeblog pоsts here early in the ԁawn,
    aѕ i liκe to gaіn knowledge of moгe and more.


    Vіѕit my wеbsite ... Hаarausfall stoppеn ()

    OdpovědětVymazat
  7. Howdy! I could have swоrn ӏ've been to this blog before but after checking through some of the post I realized it's nеw to me.
    Anyways, I'm definitely happy I found it and I'll bе bοokmarking
    and сhecκing baсk οften!

    Loοk at my website ... Treating Hemгoids :: Observatoriociudadano.Net ::

    OdpovědětVymazat
  8. Eхсellent goοdѕ fгom yоu, man.
    I have remember уour stuff prіor to and you're just extremely magnificent. I actually like what you'νе acquireԁ гіght hеге, rеallу like what you're saying and the best way in which you are saying it. You are making it entertaining and you still take care of to stay it sensible. I cant wait to read far more from you. This is really a great website.

    Check out my web page: hemorroides ()

    OdpovědětVymazat