2012-05-14

Make-up tutorial

Milí čtenáři
Na vaši žádost jsme dnešní post věnovali líčení a kosmetice, kterou používáme.Jelikož se Kikís moc nemaluje tak video natočila pouze Míša. Video neni v moc dobré kvalitě a za to se omlouváme. Foťák by vybitý tak musela postačit pouze webkamera. Další post, který věnujeme kosmetice by měl obsahovat přípravky, které používáme večer po odlíčení.
Líčidla, které Míša používá jsou všem velmi dobře cenově dostupné. Jsou to značky od Essence až po Miss sporty či Rimmel :)
Jako menší přídavek jsme přidali fotky našich laků, které používáme. Je jich opravdu docela dost a na fotce ani zdaleka nejsou všechny. My jsme na lacích opravdu závislé. Většinou se snažíme je i často měnit podle outfittů :) Snad vám dnešní post alespoň něco málo přinesl a zítra se na vás těšíme!  s láskou M&K :*













5 komentářů:

  1. Míšin styl líčení je mi hodně blízký, líčím se prakticky úplně stejně :)) (Až na tu tvářenku, tu až moc často nepoužívám :3) .

    Úžasný video :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já se líčím skoro stejně jako ty, až na tvářenku. A mám tohle líčení nejraději, je jednoduché, ale přitom si myslím, že na den oči zvírazní víc než stíny.;)

    OdpovědětVymazat
  3. You're so cute! And I love your nail polish collection!

    XoXo
    Plami

    http://www.fashionthrill.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Šikula, já bych se asi takhle namalovat nezvládla, obzvlášť ty linky, to by to video mělo tak 15 minut :D

    OdpovědětVymazat