2011-08-18

Baden, Gehen, Essen

Dneska byl den akorát tak jít někam k vodě..:) takže my jsme toho hned využily a jeli jsme do Litic k jezírku se vykoupat a opalovat:).. nejsme sice ty typy holek které by se rády ukazovali v plavkách.. ale bylo horko tak jsme to radši neřešili..:D.. jinak jezírko v Liticích.. paráda..:) jestli jste někdo z okolí Plzně tak doporučujeme.. sice je tam dost lidí.. ale je to příjemné prostředí..:).. my jsme potom šli v tom největším hicu pěšky zpátky do Plzně..:D není to sice taková dálka ale v tom vedru do kopce.. to sme moc nevychytali..:D ale co! máme z toho dobrý pocit..:) :D.. fotek dneska moc není tak přidáváme pár.. a příšerných fotek..:D.. ádios :*



4 komentáře:

  1. dnešní pařák byl fakt akorát na to zalézt někam k vodě a nic nedělat :D
    (jo budu se opakovat) pěkný fotky, holky :D:)

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem chtěla jít se koupat ale nějak se nám s kámoškou nechtělo jet na kole v takovém horku na koupák tak jsme si raději zašli na chlazenou točenou kofolku:D ..sluší vám to :)

    OdpovědětVymazat
  3. vedro je slabý slovo :D nebýt u vody tak se určitě uvařím..
    mňam mňam ta zmrzlinka ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Máte super blog. Miluju ten nápad když dva lidi vedou blog dohromady, jo kéž bych já měla někoho kdo by ho se mnou ved :D A prostě super to tady máte, takže se stávám vaší novou čtenářkou.

    OdpovědětVymazat